Συνολικές προβολές σελίδας

Γυναίκα βαμπίρ«Γυναίκα βαμπίρ» μια σοκαριστική αλλαγή - PHOTO & VIDEO
Η Μαρία Cristerna παντρεύτηκε στην ηλικία των 17. Μετά την σωματική βία που δεχόταν από τον άντρα της αποφάσισε να μετατρέψει το σώμα της. Καλύψει όλο της το σώμα με τατουάζ και έχει κάνει διάφορα piercings.
Η αγάπη της από μικρή στους βρικόλακες την ώθησε στον να τοποθετήσει οδοντικά εμφυτεύματα για να μοιάζει σε βρικόλακα. Επίσης, έβαλε κέρατα στο κρανίο της.
Την ιδιαίτερη και αξιοπερίεργη εμφάνιση της 35χρονης μεξικανής θέλησε το μουσείο «Ripley's Believe It Or Not» να διαθέτει ανάμεσα στα αλλά περίεργα εκθέματα της. Έτσι, κάλεσαν την Μαρία Cristerna και της ζήτησαν να κάνουν το κέρινο ομοίωμα της.
Ο επικεφαλής της ομάδας που ανέλαβε να δημιουργήσει το ομοίωμα είπε «το κεφάλι της ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση, έχει μακριά και ιδιαίτερα μαλλιά».
«Τα κέρατα που έχω είναι σύμβολο δύναμης, τοποθέτησα κυνόδοντες γιατί από μικρή μου άρεσαν οι βρικόλακες, άλλαξα τα χρώμα των ματιών μου για να είναι όπως τα θέλω» είπε η Cristerna.
Τέλος, η Μαρία θέλει να βάλει και άλλα κέρατα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.                                                                               Πηγή: newsbeast.gr                                                                         
newer post older post