Συνολικές προβολές σελίδας

ο bon jovi εστιάτορας




Εστιάτορας... ο Μπον Τζόβι
Ο Τζον Μπον Τζόβι αποφάσισε να ασχοληθεί με την κουζίνα, χωρίς όμως να εγκαταλείψει τη μουσική του, και άνοιξε ένα πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο στο Νιου Τζέρσι.

Το JBJ Soul Kitchen άνοιξε την Τετάρτη στο Ρεντ Μπανκ και στους καταλόγους του δεν υπάρχουν τιμές, αντίθετα οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν μια δωρεά που θα καλύπτει το κόστος του φαγητού τους.
Ακόμα θα μπορούν αντί να καταβάλουν το ποσό αυτό να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο εστιατόριο.
“Σε μια εποχή που ένα στα πέντε νοικοκυριά ζει στο ή κάτω από το όριο της φτώχειας και την στιγμή που ένας στους έξι Αμερικανούς δεν ξέρει αν θα μπορεί να εξασφαλίσει την τροφή του, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα τέτοιο εστιατόριο”, τόνισε ο Μπον Τζοβι, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Νιου Τζέρσι.
Το JBJ Soul Kitchen σχεδιαζόταν επί δύο χρόνια και στεγάζεται σε ένα παλιό μηχανουργείο. Οι εθελοντές θα μπορούν να κερδίζουν το φαγητό τους βοηθώντας στην προετοιμασία των πιάτων, καθαρίζοντας τα τραπέζια ή μεταφέροντας τρόφιμα στην κουζίνα.
Οι πελάτες θα πληρώνουν 20 δολάρια για ένα γεύμα τριών πιάτων από οργανικά υλικά που δωρίζουν τοπικοί έμποροι και καλλιεργητές.

newer post older post