Συνολικές προβολές σελίδας

NAKED CITY by lifo!



Κατερίνα Θεοδωρίδου

Image

Yπεύθυνη του καταστήματος Mohnblümchen και δημοσίων σχέσεων στο Salon de Bricolage. Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της, την Κυριακή 28 Μαρτίου. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης...

«Λατρεύω την Ακρόπολη. Το παλιό τρίγωνο στο κέντρο και τα καφέ του, τη βαβούρα της Ομόνοιας. Το Κολωνάκι ως κέντρο του κόσμου “μου”. Το Α’ Νεκροταφείο, γιατί όσο με τρομάζει άλλο τόσο με γοητεύει, “ίσως γιατί φοβάμαι τον θάνατο”. Οδηγώντας τη νύχτα στους έρημους δρόμους, μ’ αρέσουν τα σκοτεινά κτίρια και να φαντάζομαι τους ανθρώπους μέσα να κάνουν έρωτα. Λατρεύω όλα τα ελαττώματα της Αθήνας γιατί αυτά την κάνουν και πιο ενδιαφέρουσα».

Γιώργος Θεοφανόπουλος

Ιδιωτικός υπάλληλος-στυλίστας. Φωτογραφήθηκε στη Σελήνη, την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσει ότι, παρά τους χαώδεις ρυθμούς της, μπορώ να βρω ανά πάσα στιγμή την ηρεμία μου. Έναν δικό μου κόσμο».

Κατερίνα Σπανού

Μοντέλο. Φωτογραφήθηκε το Σάββατο, 30 Απριλίου, στο κτίριο του οργανισμού Αtopos Contemporary Visual Culture στον Κεραμεικό. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Μου αρέσει ο γρήγορος ρυθμός της Αθήνας την ημέρα και τη νύχτα με ηρεμούν οι βόλτες στα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια της Πλάκας».

Μαίρη Ρετσίνα

Ραδιοφωνική παραγωγός στο Mad Radio 106,2. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στην Αττική Οδό. Φωτογραφία:Παντελής Ζερβός

Image
«Aυτό που αγαπάω πιο πολύ στην Αθήνα είναι ότι συνδυάζει την ηρεμία με την ένταση, μπορείς να τη ζήσεις όπως ακριβώς θέλεις. Λατρεύω να περπατάω σε μικρά στενά, να χαζεύω παλιά καφενεία και να αγοράζω κάθε Κυριακή από το γιουσουρούμ στο Μοναστηράκι μικρά αχρείαστα πράγματα, γεμάτα από τις αναμνήσεις των προκατόχων τους».

Γιώργος Φακίνος

DJ και promoter στο Second Skin. H φωτογράφιση έγινε στο Second Skin στις 31 Ιανουαρίου 2011. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Γεννήθηκα στην Αθήνα και τη σιχαίνομαι αυτή την πόλη. Ίσως γι’ αυτό να την αγαπώ ταυτόχρονα, γιατί μέσω των πραγμάτων που προσπαθώ να κάνω έχω φτιάξει έναν μικρόκοσμο που τον μοιράζομαι απλόχερα κι έτσι νιώθω πως δεν ζω εδώ».

kάσση

Φοιτήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο. Φωτογραφήθηκε σε μια ταράτσα στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 15/4. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Στην Αθήνα λατρεύω τον πολύπλευρο χαρακτήρα της και τα ανάμεικτα συναισθήματα που αυτός μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσει. Η πόλη αυτή είναι συνέχεια ζωντανή, νιώθεις πως ποτέ δεν ξεκουράζεται και αυτό με ξετρελαίνει. Μπορείς να είσαι με κόσμο και ταυτόχρονα να χαθείς στη δίνη αυτού του πολύβουου χάους, κρατώντας τις στιγμές που εσύ θες μόνο για σένα!».

Αφροδίτη Γεωργούση

Ηθοποιός, ετοιμάζει την έκδοση του πρώτου της θεατρικού έργου με τίτλο «Η ύστατη άχνα». Φωτογραφήθηκε σε ένα παρκάκι στην Πεύκη, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Η Αθήνα είναι η πόλη που πονάει και γελάει, δίνει και στερεί, πληγώνει και πωρώνει, είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ας ξυπνήσουμε κι εμείς μαζί της…».

Φοίβος Ισταυρίογλου

Σύμβουλος επικοινωνίας. Φωτογραφήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου στη σουίτα 724 του Hilton Athens. Φωτογραφία: Πάνος Μιχαήλ.

Image
«Είμαι περήφανος για το παρελθόν της Αθήνας, αλλά, ζώντας στο παρόν, αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι το χάος της καθημερινότητάς της».

Μέμος Μπεγνής

Ηθοποιός. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Είναι πολλά που μου αρέσουν και πολλά που απεχθάνομαι στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να ζω στην Αθήνα του ’20, με τα απίστευτα αρχοντικά, αλλά και στη σημερινή, όταν έχει αδειάσει από τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των διακοπών, τον Δεκαπενταύγουστο. Θεωρώ ασύγκριτης ομορφιάς την Πλάκα, απίστευτης αρχοντιάς τη Δ. Αρεοπαγίτου και συγκλονιστικής αισθητικής το Ζάππειο».

Helga Hansen

Σουηδέζα εικαστικός. Φωτογραφήθηκε στη Θήβα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, για το Blackfoot Project. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν τα σκουπίδια της».

ης Μωραΐτης

Τραγουδιστής στο Copa, στην Ιερά Οδό (κάθε Πέμπτη). Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο μαγαζί που εμφανίζεται. Φωτογραφία: Αντώνης Δέλτα.

Image
«Στην Αθήνα με εμπνέουν οι αρχαιολογικοί χώροι και η άμεση επαφή μου με τον πολιτισμό».

Τίμος Βερέμης (Leόn)

Τραγουδοποιός, εμφανίζεται την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Ark Festival, στην Τεχνόπολη. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στα Εξάρχεια. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν τα θερινά σινεμά και η καλοκαιρινή νύχτα, που, αν κοιτάξεις στον ορίζοντα, μπορείς να δεις τα φώτα των πλοίων που φεύγουν για κάποιο ταξίδι».

Amanda Vale

Mεταφράστρια. Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο σπίτι της, στη Νίκαια. Φωτογραφία: dimitriskiriakos.com

Image
«Ως μεταφράστρια, αντιμετωπίζω την Αθήνα σαν μια μετάφραση ενός απαιτητικού κειμένου. Χρειάζεται να κάνεις καλή έρευνα για να βρεις αυτό που ψάχνεις κι έχει πολλές επαναλήψεις, οι οποίες μπορούν να σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά σε μια επόμενη πρόταση, σε ένα επόμενο στενό, είναι εύκολο να σε κερδίσει ξανά. Θέλει τρόπο και όχι κόπο».

Ένκε Φεζολλάρι

Ηθοποιός. Φωτογραφήθηκε το Σάββατο, 15 Μαΐου, στο νεκροταφείο της γειτονιάς του. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν ο Παρθενώνας και το Τραλαλά στην Ασκληπιού».

Μαρία Κορινθίου

Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο σπίτι της, στο Π. Ψυχικό. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι βόλτες στην Πλάκα και στην Ηρώδου Αττικού, ιδιαίτερα το βράδυ, που είναι φωτισμένη η Ακρόπολη».

Δημήτρης Βλάχος

Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσει ότι ενώ είναι πυκνοκατοικημένη, υπάρχουν χώροι όπως το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Άγιος Κοσμάς και η παραλία, όπου μπορείς να αθληθείς και να περάσεις όμορφα».

Λυδία Παπαϊωάννου

Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, κλείστρα κ.ά. Φωτογραφήθηκε την Hμέρα της Γυναίκας, στο σπίτι στο οποίο τη φιλοξενούν, στα Μελίσσια. Φωτογραφία: Freddie F.

Image
«Αυτό που αγαπάω στην Αθήνα είναι τυχαία σημεία της πόλης στα οποία έχουν συμβεί σημαντικά πράγματα για μένα και από τότε, όποτε περνάω, συγκινούμαι. Ένα ξεχαρβαλωμένο πασσαλάκι έξω από το Yoga Bala όπου καθόμουν όταν με χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα, το δρομάκι που έμενα στην Πλάκα γιατί έχουμε γελάσει με τους φίλους μου τόσο που σχεδόν τα κάναμε πάνω μας, ένα παρκάκι στα Βριλήσσια όπου με φίλησαν για πρώτη φορά...».

Baby Guru (Obi Serotone, King Elephant, Sir Kosmiche)

Μουσικοί, παίζουν την Παρασκευή 18/6, στις 9, στο 6 D.o.g.s και στις 21/6, το απόγευμα, στην πλατεία Κοτζιά. Φωτογραφήθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου, σε μια πισίνα, στην περιοχή της Νερατζιώτισσας.

Image
«Το παράξενο με την Αθήνα είναι ότι τη βρίζουμε συνεχώς, αλλά, όταν απομακρυνθούμε απ’ αυτήν, ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε στην αγκαλιά της».

Γιώργος Καραμίχος

Ηθοποιός/σκηνοθέτης. Σκηνοθέτησε την παράσταση «Συμβολαιογράφος» στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γ. Αρμένη, παίζει στο «Γκρης Ηλέβεν», εμφανίζεται στην Ονειροπαγίδα του ΑΝΤ1 και παίζει στην «Άπνοια» του Ά. Μπαφαλούκα. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στα παρασκήνια της παράστασης «Γκρης Ηλέβεν» στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Φωτογραφία: Σπύρος Σιμωτάς.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσει η Βαρβάκειος Αγορά, όπου μπορείς να ψωνίσεις παντός είδους τρόφιμα και να συναντήσεις μερικούς από τους λίγους εναπομείναντες αυθεντικούς Έλληνες βιοπαλαιστές».

Θάνος Σαμαράς

Ηθοποιός. Φωτογραφήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο Salon de Bricolage. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.

Image
«Το καλό με την Αθήνα είναι ότι ούτε εγώ oύτε αυτή προσποιούμαστε πως αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Είναι μια έντιμη σχέση. Όxι ότι αυτό βοηθάει».

Βασίλης Κυπαρισσόπουλος

Graphic designer. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Μοναστηράκι. Φωτογραφία: Νίκος Κατσαρός.

Image
«Η Αθήνα μού αρέσει γιατί εδώ φύτρωσα από τους καρπούς δύο ερωτευμένων δέντρων».

Σωτήρης Πάστρας

Κολυμβητής, κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα, πρωταγωνιστής στην ταινία « Άπνοια», σπουδαστής δημοσιογραφίας. Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Δέλτα Φαλήρου. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο που μου αρέσει! Η βόλτα και τα μαγαζιά σε Εξάρχεια και Ψυρρή, ο καφές στο Θησείο! Και με ήλιο, ακόμα καλύτερα!».
20.3.2011 | 20:20

Νάντια Μπουλέ

Παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ραδιοφωνική παραγωγός. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στην Παλλήνη. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός

Image
«Στην Αθήνα μου αρέσει η ευκολία που παρέχει το μετρό για γρήγορη μετακίνηση στο κέντρο και τα όλο και περισσότερα μουσικά φεστιβάλ για όλα τα γούστα».
20.3.2011 | 09:44

Άννα Rezan-Κριτσέλη

Ηθοποιός-μουσικός. Φωτογραφήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Κiku. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν η Πλάκα, η θέα από τον Λυκαβηττό, τα σουβλάκια στα Εξάρχεια, οι βόλτες στο Μικρολίμανο και, φυσικά, το “Ελ. Βενιζέλος”».
18.3.2011 | 20:24

Λευτέρης Καταχανάς, Νάνσυ Μπούκλη, Προμηθέας Nerattini-Δοκιμάκης, Στέλλα Νούλη

Ηθοποιοί, παίζουν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Δώμα, στην παράσταση «Δεν μιλάμε γι’ αυτά». Φωτογραφήθηκαν την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στον χώρο του θεάτρου. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Στην Αθήνα μάς αρέσουν η Ακρόπολη, τα μικρά δέντρα, οι βόλτες στο Μετς, η Καλλιδρομίου κι η βραδινή διαδρομή με τα πόδια από την Ακρόπολη στα Εξάρχεια».
18.3.2011 | 20:18

Ηλέκτρα

Φωτογράφος μόδας - Τραγουδίστρια των «Rockets in a coma». Φωτογραφήθηκε στο φωτογραφικό της στούντιο στις 9/2. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Στην Αθήνα αγαπώ το υπέροχο φως της ημέρας αλλά και το κλίμα της -θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο για φωτογραφίσεις-, καθώς και το night life. Ξέρουμε να το ζούμε!».
18.3.2011 | 20:15

P. & Yama Suki

Οπτικοακουστικός καλλιτέχνης και ηθοποιός. Φωτογραφήθηκαν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο μετρό της Ακρόπολης. Φωτογραφία: Photoharrie

Image
«Η Αθήνα δεν υπόσχεται, δεν λυπάται και δεν συγχωρεί, γι’ αυτό και μας αρέσει».
18.3.2011 | 20:04

Kassandra Powell

Σκηνοθέτις-φωτογράφος. Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 10/12. Φωτογραφία: Αντώνης Δέλτα.

Image
«Η Αθήνα για μένα είναι σαν μια σπονδυλωτή ταινία με πολλές και διαφορετικές ανατρεπτικές ιστορίες. Με γοητεύουν η μετριότητα, η απλότητα και το χάος της».
18.3.2011 | 20:03

ΜαριαΦλώρα Παπαπαναγιώτου

Σύμβουλος Μόδας / μπλόγκερ (miss-athenes.net). Φωτογραφήθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στο σαλόνι της στην Ακαδημία Πλάτωνος. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Τι μου αρέσει στην Αθήνα; Οι αγάπες που γεννήθηκαν κάποια ζεστά απογεύματα στο κέντρο της πόλης, να περπατάω στη Λένορμαν με σάουντρακ Stereo Nova στο ipod και η θέα από το Penthouse Βar του President Ηotel τις Παρασκευές που παίζω μουσική. A! Και οι γάτες των δρόμων».
18.3.2011 | 20:00

Kώστας Σταυριανόπουλος

Είναι bartender στο Breeder Feeder και ασχολείται με τη μόδα. Φωτογραφήθηκε στην γκαλερί Breeder, στις 13 Νοεμβρίου. Φωτογραφία: Photoharrie.

Image
«Mου αρκεί ν’ ανατείλει ο ήλιος για ν’ αναδείξει την ομορφιά των χρωμάτων της γειτονιάς που μεγάλωσα, των ανθρώπων της, τους δρόμους με τα παλιά αρχοντικά με τους κήπους. Λατρεύω την πόλη μου γι’ αυτό!».
18.3.2011 | 19:58

Κίρα και Άλεξ Μπέκου

Κίρα Μπέκου, φοιτήτρια Νομικής, και Άλεξ Μπέκου, υπάλληλος στο Tribeca. Φωτογραφήθηκαν στο στούντιο του Τάκη Σπυρόπουλου, στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Φωτογραφία: Τάκης Σπυρόπουλος.

Image
«Περπατώντας ξημερώματα στους άδειους δρόμους της Αθήνας, βλέπεις πόσο όμορφη είναι αυτή η πόλη».
18.3.2011 | 19:57

Holy Mustache

Iεραπόστολος της vintage κουλτούρας στην Ελλάδα. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στο σπίτι του, στα Εξάρχεια. Φωτογραφία: Αντώνης Δέλτα.

Image
«Μου αρέσει το κλίμα των τελευταίων ετών στην Αθήνα. Πιστεύω ότι μέσα από αυτήν τη ζύμωση θα αναδυθούν πολύ δημιουργικές δυνάμεις, που πριν δεν είχαν χώρο να αναπνεύσουν».
18.3.2011 | 19:56

Μαρία Τσουρή

Πολίστρια της Εθνικής Ομάδας. Ολυμπιονίκης. Φωτογραφήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο σπίτι της στο Φάληρο. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.

Image
«Στην Αθήνα μ’ αρέσει η αύρα της πόλης που ήταν λίκνο πολιτισμού, αφού εκεί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι σε τέχνες και επιστήμες, κάτι που το νιώθεις σε πολλά σημεία στο κέντρο. Επίσης, μου αρέσει πολύ η παραλιακή γραμμή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και αναρωτιέμαι συχνά πόσο ωραία θα ήταν όλη αυτή η περιοχή πολλά χρόνια πριν».
18.3.2011 | 19:54

Καλλιρρόη Μυριαγκού

Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, στα Εξάρχεια, την Τρίτη 6 Ιουλίου. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι νύχτες, που βλέπω τα όνειρα της πόλης να περνούν...».
18.3.2011 | 19:38

Μόρφη Μενεμένογλου

Make up artist, καθηγήτρια σεμιναρίων μακιγιάζ στο Ash in Art. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου, στον Ασπρόπυργο. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Όταν είμαι στην Αθήνα, θέλω πάντα να φεύγω, αλλά, όταν είμαι μακριά της, λαχταρώ να γυρίσω πίσω».
18.3.2011 | 19:13

Λευτέρης Βασιλάκης

Ηθοποιός, αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Τhe Lisbon Traviata» στο θέατρο Άκης Δαβής. Φωτογραφήθηκε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, την Κυριακή 2 Μαΐου. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μου αρέσει που βρίσκεις παντού αστυνομία μα πουθενά δικαιοσύνη. Λατρεύω τα συνθήματα στους τοίχους του κέντρου και πραγματικά με χαροποιούν οι άνθρωποι των Εξαρχείων που μπορούν ακόμα να “καλλιτεχνούν” και να αντιστέκονται. Τέλος, με σαγηνεύει η μυρωδιά των ούρων που αναδύεται από την πλατεία Ομονοίας, γιατί είναι αποτέλεσμα της ατέρμονης αγάπης που τρέφουμε για την πόλη μας και για τους γύρω μας. Εnjoy the sun, it’s all we have...».
18.3.2011 | 19:03

Θέμης Λάζαρης

Διαφημιστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ. Φωτογραφήθηκε το Σάββατο 13 Μαρτίου, στον Υμηττό. Φωτογραφία: Σπύρος Σιμωτάς.

Image
«Στην Αθήνα μου αρέσει ό,τι έχει απομείνει από την αρχαία Αθήνα, ο ήλιος!».
18.3.2011 | 18:34

Άντζι Ραυτακοπούλου με το γιο της Ερμή

Στυλίστρια - Ενδυματολόγος. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στο σπίτι της στην Κηφισιά. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.

Image
«Την Αθήνα πρέπει να την αγαπάς για να σου αρέσει. Παρότι μένω στα βόρεια προάστια, λατρεύω το κέντρο. Έχει μια ενέργεια διαφορετική. Κάποτε μου άρεσε και η νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Πολύ ωραία κλαμπ και κόσμος με αρκετή τρέλα. Από τότε που μπήκαν τα μπουζούκια δυναμικά στη νύχτα της Αθήνας, για μένα χάλασε όλη η φάση».
18.3.2011 | 18:14

Μαρία Τσαρούχα

Hθοποιός. Φωτογραφήθηκε στη Βουλιαγμένη, το Σάββατο 20 Μαρτίου. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.

Image
«Στην Αθήνα μου αρέσουν οι εναπομείναντες “τόποι” που παράγουν οξυγόνο και φως, είτε είναι το ελάχιστο πράσινο είτε είναι οι ελάχιστοι ευγενικοί άνθρωποι που σκέφτονται και δρουν αντί να γκρινιάζουν».
11.4.2010 | 18:36

Γιώργος Νανούρης

Ηθοποιός και σκηνοθέτης (συμμετέχει στο βαριετέ «Μια νύχτα χάρισμά σου», στο Τροχόσπιτο του Φεστιβάλ Αθηνών, στις 7 και 8 Ιουνίου, στο Θησείο). Φωτογραφήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου, σε μια αλάνα κοντά στο σπίτι του. Φωτογραφία: Σπύρος Σιμωτάς.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσει που είναι τόσο μικρή, ώστε να συναντώ φίλους στον δρόμο, αλλά και τόσο μεγάλη, ώστε να εξαφανίζομαι όταν το θελήσω».
8.4.2010 | 19:11

Νίκη Χάγια

Δημοσιογράφος. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή, 25 Απριλίου, στη βεράντα του σπιτιού της, στο Γουδή. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι αγκαλιές του αγοριού μου, οι διονυσιακοί φίλοι μου, ο πρωινός καφές με τη Δάμαρις και οι βόλτες με τον Bonno στο Σκοπευτήριο Καισαριανής».

Άλεξ Ναπολέων Κάβδας

VJ του ελληνικού MTV. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στον καναπέ του σπιτιού του, στην Αγ. Παρασκευή. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.

Image
«Στην Αθήνα μου αρέσουν οι άπειρες δυνατότητες εναλλαγής που μου προσφέρει και η ακατάπαυστη ζωντάνια της!».
2.4.2010 | 18:31

Ilia Darlin

Singer/songwriter/performer, θα συμμετάσχει στο Madwalk που θα γίνει στις 02/02/2011. Φωτογραφήθηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στο σπίτι μιας φίλης της στην Ακαδημία Πλάτωνος. Φωτό: Photoharrie.

Image
«Μ’ αρέσει το καλοκαίρι στην Αθήνα, που κυκλοφορούμε όλοι ημίγυμνοι και οι νύχτες δεν τελειώνουν ποτέ. Μ’ αρέσει που ανεβαίνουμε στου Φιλοπάππου και χαζεύουμε τα φώτα. Μ’ αρέσει η Αθήνα γιατί μυρίζει πάντα σπίτι».

newer post older post