Συνολικές προβολές σελίδας

Της έφτιαξε τάφο, αλλά κατάφερε να αποδράσει



Ένα μικρό θαύμα έγινε στις Φιλιππίνες, όταν ένα μικρό κορίτσι κατάφερε να βγει από τον τάφο που είχε φτιάξει για αυτήν ο ξάδερφός της και να καταγγείλει τον βιασμό και ξυλοδαρμό της από τον τελευταίο.


Ο 21χρονος Dennis Quilaton, οδήγησε την κοπέλα σε μία δασική περιοχή μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Magpet, στις Φιλιππίνες και της επιτέθηκε.
Τη γρονθοκόπησε, και ενώ η ανήλικη προσπαθούσε να αναπνεύσει, ο βιαστής την χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο και η 10χρονη έχασε τις αισθήσεις της.
Ο Quilaton νόμισε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή και έτσι έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τάφο, την έβαλε μέσα και κάλυψε την τρύπα με μπανανόφυλλα, για να μην γίνει αντιληπτός.
Δεν περίμενε ότι το επτάψυχο κορίτσι που ήταν γεμάτη αίματα και μελανιές, θα κατάφερνε να ξεγλιστρήσει από αυτόν και να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι.
Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Magpet, Roberto Ocumen ρώτησε τον πατέρα του κοριτσιού για το περιστατικό και εκείνος απάντησε: "Ως εκ θαύματος, η κόρη μου ανέκτησε τις αισθήσεις της, ξύπνησε και σύρθηκε έξω από τον τάφο.
Ο ύποπτος, που παραδόθηκε ύστερα από πιέσεις των συγγενών και της κοινότητας, κρατείται από την αστυνομία, καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας.
newer post older post