Συνολικές προβολές σελίδας

XIONIA ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒουτιά θα κάνει ο υδράργυρος από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στα ορεινά θα σημειωθούν οι πρώτες χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρωλόγων. Προετοιμάζεται...
ο κρατικός μηχανισμός. 

  
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκτιμά ότι την Παρασκευή νεφώσεις και αρκετές βροχές θα επικρατήσουν στην Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στα ορεινά των βόρειων περιοχών της χώρας θα σημειωθούν αραιές χιονοπτώσεις. 

Οι άνεμοι θα είναι στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ, ενώ τοπικά θα φτάσουν ως τα 7 ή και 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί 4 ως 6 μποφόρ. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και μαζί της η συννεφιά και οι βροχές στις περισσότερες περιοχές, καθώς και αραιές χιονοπτώσεις σε αρκετά σημεία της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι δεν θα αλλάξουν. 
Η ΕΜΥ προειδοποιεί ειδικά για τον σχηματισμό παγετού στους δρόμους στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας τις πρώτες πρωινές ώρες.
newer post older post