Συνολικές προβολές σελίδας

χιόνια θα πέσουν στα ορεινά



Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στις υπόλοιπες περιοχές, με βροχές το πρωί στην Πελοπόννησο, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στη Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Χαλκιδική. 

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 7 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 10 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 1 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 11 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Κρητικό. Σταδιακά έως τις βραδινές ώρες σε όλο το Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά το πρωί με γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. 

Αυξημένες νεφώσεις και κρύο, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις.


newer post older post