Συνολικές προβολές σελίδας

Βάζουν 6χρονα παιδιά να σκοτώνονται στο ρινγκ για… ψίχουλα!
Δεν πρόκειται για σενάριο της φαντασίας αλλά για τηνσκληρή καθημερινότητα 30.000 παιδιών από την Ταϋλάνδη που γίνονται μποξέρ πριν καλά-καλά κλείσουν τα έξι τους χρόνια, για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους.

Αγόρια και κορίτσια αδιαφορώντας για το αν θα σπάσουν τα κόκαλά τους ή για το αν θα πάθουν ζημιά στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια των αγώνων, φορούν τα γάντια του μποξ και «ψυχαγωγούν» αρρωστημένους Βρετανούς, Αμερικανούς και Γερμανούς τουρίστες που κάνουν ουρές για να δουν αυτό το αποτροπιαστικό θέαμα.

Ο παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Todd Kellstein, έκανε ένα ντοκιμαντέρ πρωταγωνίστριες του οποίου είναι δύο 8χρονες Buffalo Girls (έτσι λένε τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιου είδους αγώνες).


«Μιλάμε για μικρά παιδιά που γρονθοκοπιούνται και κλωτσιούνται για λίγα λεφτά… Οι τουρίστες βλέπουν τους αγώνες στο τέλος των οποίων δίνουν λεφτά στους αθλητές…» αναφέρει στην εφημερίδα Sun και προσθέτει
«Πριν δω τον πρώτο μου αγώνα, δεν ήμουν προετοιμασμένος για την βιαιότητα που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα σε αυτούς τους χώρους. Αυτά τα παιδιά είναι σκληρά και καλά προπονημένα. Η δύναμη και η ακρίβεια στα χτυπήματά τους είναι τρομαχτική ενώ μάχονται χωρίς καμία προστασία…»

newer post older post