Συνολικές προβολές σελίδας

Nanodots Η νέα τρέλα που έχει κατακτήσει ολο τον κοσμο



Είναι ένας διαφανής «σωλήνας», με τις κουκκίδες του κάθε χρώματος να έρχονται στον δικό της σωλήνα. Τα χρώματα συνολικά είναι τέσσερα,  original, μαύρο, ασημί και χρυσό.

Κάθε σωλήνας περιέχει 216 (211 σε ένα σχήμα, συν 5 ανταλλακτικά) nanodots, καθώς και μια εύχρηστη θήκη για την αποθήκευση τους. Οι σωλήνες συσκευασίας είναι έτσι κατασκευασμένοι, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κάπου αλλού, οπότε να είστε προσεκτικοί στο άνοιγμα και μην επιχειρήσετε να τους ανοίξετε με κάποιο μαχαίρι.

Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε μήπως αρχίσει και «ξεφτίζει» το χρώμα τους μετά από αλλεπάλληλη και πολύωρη χρήση τους. Το επόμενο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι τα  Nanopads. Πρόκειται για επιφάνειες «εργασίας» που μπορούν να στρωθούν ακριβώς για να διευκολύνουν το παιχνίδι σας, μιας και διαθέτουν σίδηρο, ώστε οι μαγνητικές σας μικρές μπίλιες να μην κυλάνε ατάκτως δεξιά και αριστερά.

Τα Nanodots δεν είναι ακριβώς φτηνά μιας και η τιμή τους φτάνει τα 35 με 45 δολάρια ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξετε, αλλά όπως είπαμε είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και καλοφτιαγμένα, ενώ θα σας αποζημιώσει και το λειτουργικό παιχνίδι μαζί τους.

Nanodots Preview from nanodots on Vimeo.
newer post older post