Συνολικές προβολές σελίδας

Πέθανε η Whitney Houston




Η τραγουδίστρια Whitney Houston πέθανε χθες σε ηλικία 48 ετών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Beverly Hills. Πιθανόν ο θάνατός της να οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφού ήταν γνωστή η εξάρτησή της στις ουσίες. O αξιωματούχος της αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νεκρό σώμα της Whitney, βρήκε στην μπανιέρα του δωματίου της ο σωματοφύλακάς της. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, δήλωσε: «Δυστυχώς είναι αλήθεια»... Τραγική ειρωνία είναι ότι η Whitney πέθανε την παραμονή της απονομής των βραβείων Grammy, όπου και θα εμφανιζόταν.

Γεννημένη στις 9 Αυγούστου του 1963 στο New Jersey των ΗΠΑ, η Whitney Elizabeth Houston, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά της, βασίλευε κατά τη δεκαετία 1980-1990. Μάγευε το κοινό με μια από τις καλύτερες μαύρες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από την μουσική βιομηχανία. Είχε την πιο επιτυχημένη συνταγή: πάρα πολύ όμορφη και εξαιρετική φωνή. Το ταλέντο της ξεπέρασε την μουσική με ταινίες όπως το Bodyguard και το Waiting to Exhale που ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Τα πιο επιτυχημένα  της τραγούδια ήταν το How will i know, Saving All my Love for You, I wanna dance with somebody, I will always love you αλλά και άλλα αργότερα όπως το My Love is Your Love. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 όμως μετά τον πολύπαθο γάμο της με τον Bobby Brown -που κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα- μπήκε στην δίνη των ναρκωτικών και δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ, παρά τις προσπάθειές της τα τελευταία χρόνια να κάνει ένα comeback.
 
Ξαδέρφη της Dionne Warwick και βαφτισιμιά της Aretha Franklin η Houston γεννήθηκε μέσα στη μουσική και  η πορεία της ήταν διαγεγραμμένη  από πολύ νεαρή ηλικία. Δυστυχώς οι κακές της επιλογές δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει μια λαμπρή μουσική πορεία.

Ο θάνατός της μόλις ένα 24ωρο πριν τα Grammy Awards θα ρίξει σίγουρα μια μεγάλη σκιά στα μουσικά βραβεία.
newer post older post