Συνολικές προβολές σελίδας

Προφυλακίστηκε νικητής reality για διπλή δολοφονία!



20120705 103743 Προφυλακίστηκε νικητής reality για διπλή δολοφονία!
Οι αρχές αναζητούσαν γνωστό παίκτη και νικητή reality που φέρεται να εμπλέκεται στο μακελειό που είχε γίνει στην Κρήτη, όταν ένας 52χρονος κρεοπώλης πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη.
Χθες ο νικητής του reality πέρασε την πόρτα της φυλακής, μετά από την απολογία του στο αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου.
Εις βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα αυτοκτονίας κατά συρροή, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος μαζί με τον τρίτο του αδελφό κυνήγησαν τον πατέρα του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητό του.
Γύρω στις 11:30 το πρωί ο 35χρονος νικητής γνωστού reality, μαζί με τον 48χρονο αδελφό του και τον 17χρονο ανιψιό του έφτασαν στο αστυνομικό μέγαρο για να απολογηθούν.
Ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι την ώρα που φέρεται να πυροβολούσε τον πατέρα του θύματος, εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού είχε πάει εκεί τον ανιψιό του που είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο λαιμό. Προσκόμισε μάλιστα και υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του νοσοκομείου για να αποδείξει τα λεγόμενά του.
Ο νικητής του reality πάλι υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς και ότι την ώρα του συμβάντος εκείνος δεν βρισκόταν καν στο χωριό. Ζήτησε μάλιστα να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί η αλήθεια των όσων λέει.
Όσα υποστήριξε πάντως δεν έπεισαν τον ανακριτή που διέταξε την προφυλάκισή του. Όσο για την τύχη του αδελφού του και του ανιψιού του, αυτή θα αποφασιστεί σήμερα.
newer post older post