Συνολικές προβολές σελίδας

Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες
Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα. Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες. Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay. Το υπό ίδρυση πορνείο θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα “εμπορεύματα” του πορνείου – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του σεξ – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται “την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα” και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες. Ένα από τα ερωτήματα που θέτονται είναι αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες ”περιποιητικούς” ή ”άγριους” και αν το όργανο ενός άνδρα θα πρέπει να είναι μέτριου μεγέθους, μεγάλο ή … πολύ μεγάλο.
newer post older post