Συνολικές προβολές σελίδας

Αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα με ένα γλειφιτζούρι
Για αγορά σπιτιού στην ακριβότερη περιοχή της Σαντορίνης…

σε ευτελή τιμή, αλλά και για τη μη δήλωσή του κατηγορείται από τον τοπικό Τύπο η Δανέζα πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος!


Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί φορολογικό παράδεισο για πολλούς που προφανώς δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν στη χώρα τους.Έτσι μετά το Δανό ακροδεξιό ευρωβουλευτή που ζητούσε την Κω ως υποθήκη για τη νέα δανειακή σύμβαση και ως εγγύηση, προκειμένου να διασφαλίσει η χώρα του ότι θα τους επιστραφεί το δανεικό χρηματικό ποσό, τώρα έχουμε και την πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος της Δανίας Πία Κγερσγκαάρντ, την οποία πολλά δημοσιεύματα της χώρας κατηγορούν ως το "νούμερο ένα" φοροδιαφυγά... με θέα τη Σαντορίνη.

Η Πία Κγερσγκαάρντ κατηγορείται από τον Τύπο της Δανίας ότι αγόρασε προ δεκαετίας εξοχικό σπίτι στη Σαντορίνη έναντι ευτελούς χρηματικού ποσού, αποδεικνύοντας ότι η φοροδιαφυγή δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο, αλλά δυστυχώς, τις περισσότερες φορές....προσφέρεται η δραστηριότητα εντός ελληνικών συνόρων.

Η κ. Κγερσγκαάρντ είναι ιδρύτρια και πρόεδρος του "Λαϊκού Κόμματος της Δανίας" (DFP) και εδώ και μέρες βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου.

ntaksi.blogspot.com
newer post older post