Συνολικές προβολές σελίδας

Φρίκη: Μάνα έπνιξε το παιδί της on line στο Skype



Μάνα έπνιξε το μωρό της ενώ μιλούσε στο διαδίκτυο με τον σύντροφό της. Αποφασίστηκε η κράτησή της 1,5 σχεδόν χρόνο μετά το φόνο.
Φρίκη προκαλεί η ιστορία μιας μάνα που έπνιξε το παιδί της την ώρα που μιλούσε στο Skype με τον σύντροφό της.

Η Νορνηγίδα Yasmin Chaudhry έβαλε το κεφάλι του μόλις ενός έτους παιδιού στο νερό για να το τιμωρήσει επειδή ξύπνησε και την... ενόχλησε.
Η 26χρονη όπως και ο σύντροφός της (ο οποίος δεν είναι πατέρας του παιδιού) αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι ήθελαν να σκοτώσουν το μωράκι.
"Είπαν την ίδια ιστορία αλλά με ορισμένες διαφορές. Εκείνη ισχυρίστηκε πως την πίεση ο σύντροφός της για να το κάνει ενώ αυτός ότι πήραν από κοινού την απόφαση ύστερα από συζήτηση για το πως θα τιμωρήσουν το παιδί. Και οι δύο τρόμαξαν και αποφάσισαν να κρύψουν το νεκρό μωρό", είπε άτομο από την αστυνομία στη Sun.
Οι δυο τους έχουν διαδικτυακή σχέση και έχουν συναντηθεί από κοντά μόνο μια φορά αφού εκείνη ζει στο Όσλο και αυτός στη Βρετανία. Διατηρούν δεσμό εδώ και ένα χρόνο.
Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2010 ενώ η γυναίκα τέθηκε σε προσωρινή κράτηση στις 5 Ιανουαρίου του '12 για περίπου ένα μήνα. Ο άλλος της γιος δε ζει μαζί της καθώς παρενέβη η πολιτεία μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του μωρού.
Ο πατέρας του νεκρού παιδιού ζει στο Πακιστάν ύστερα από το χωρισμό του από την 26χρονη ενώ παραμένει σοκαρισμένος από την φρικαλέα υπόθεση.
newer post older post