Συνολικές προβολές σελίδας

Η Κ. Ζαρίφη τολμά και φωτογραφίζεται μόνο με... σέξι εσώρουχα!



Με το σύνθημα “Αγαπήστε τις καμπύλες” η Κατερίνα Ζαρίφη τολμά και δίχως ίχνος κόμπλεξ και με πλήρη επίγνωση των θετικών ή αρνητικών σχολίων που μπορεί να προκαλέσει, φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μόνο... τα εσώρουχά της.

 
Με έναυσμα την τελευταία φωτογράφηση της Adele για την Vogue, η Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Life&Style” περνώντας σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα να αισθάνονται καλά με το σώμα και τις καμπύλες τους. “Το “αρρωστημένα αδύνατο” δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το “αρρωστημένα χοντρό”. Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
Στην ερώτηση αν εκείνη έχει αδικήσει κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση, απάντησε: “Το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν “χαζούλες”. Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι χαζή” και συμπλήρωσε: “Σαφώς είναι πολύ εύκολο για κάποια όμορφη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η διατήρηση, όμως έρχεται μόνο με το IQ σου!”.

 
Μιλώντας για την εμφάνισή της αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό δεν είχε ολόσωμο καθρέπτη στο σπίτι της και άρχισε να ανακαλύπτει τη σέξι εικόνα της πρόσφατα. Όσο γι' αυτούς που θεωρούν πως η δημοσιότητα σε αφήνει να κάνεις τα πάντα, είπε: “Αν νομίζεις ότι με την επωνυμία μπορείς να κάνεις τα πάντα είσαι λίγο καραγκιόζης”.



 
Διάβασε περισσότερα στο “Life&Style” που κυκλοφορεί!
newer post older post