Συνολικές προβολές σελίδας

Facebook: Απάτη οι εφαρμογές που υπόσχονται την προβολή των επισκεπτών του προφίλ σας!



Facebook: Απάτη οι εφαρμογές που υπόσχονται την προβολή των επισκεπτών του προφίλ σας!

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις που έκανε το ίδιο το Facebook, οι διάφορες εφαρμογές που βλέπουμε συχνά στο Facebook και υπόσχονται την προβολή των επισκεπτών του προφίλ μας, είναι μεγάλη απάτη.
Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, οι εφαρμογές αυτές κρύβουν κακόβουλο λογισμικό που σκοπό έχει να βλάψει τους χρήστες του Facebook, αλλά και να κλέψει προσωπικά τους δεδομένα.
Επίσης, οι υπεύθυνοι αναφέρουν πως το Facebook δεν έχει δώσει σε καμία ομάδα ή εταιρία τα απαραίτητα μέσα και στατιστικά στοιχεία ώστε να γνωρίζουν ποιοι και πόσοι επισκέφτηκαν το προφίλ σας.
Σαν παράδειγμα, το Facebook αναφέρει και τη δημοσίευση που έχουμε δει αρκετές φορές στη ροή ειδοποιήσεών μας, η οποία λέει συγκεκριμένα: "Σήμερα το προφίλ μου είχε 30 επισκέψεις. Δες πόσες επισκέψεις είχε το δικό σου προφίλ στο...".
Επιπλέον εξηγεί ότι αν μια εφαρμογή ισχυρίζεται ότι προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει ο χρήστης να την αναφέρει στη σελίδα «Πληροφορίες» της εφαρμογής πατώντας «Αναφορά εφαρμογής» στο κάτω μέρος της σελίδας ή «Αναφορά» στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας της εφαρμογής.
newer post older post