Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΟΚ!Βρέθηκαν 248 νεκρά έμβρυα μέσα σε βαρέλια
Ένα φρικιαστικό σκάνδαλο που προκαλεί το κοινό αίσθημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή προκαλώντας στην κυριολεξία σοκ και δέος. 248 ανθρώπινα νεκρά έμβρυα βρέθηκαν στιβαγμένα μέσα σε πλαστικά βαρέλια. 
 Για την ακρίβεια, η ρωσική αστυνομία ανακάλυψε 248 ανθρώπινα έμβρυα σε δάσος στην περιοχή Σβερντλόφσκ των Ουραλίων σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής εισαγγελίας. 
 Τα έμβρυα, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε πλαστικά βαρέλια 50 λίτρων, ανακαλύφθηκαν την Κυριακή το βράδυ κοντά στο χωριό Ανίκ, περίπου 75 χιλιόμετρα βορείως της πόλης Εκατερίνεμπουργκ, πρωτεύουσας της περιοχής, μετέδωσε ο τοπικός ραδιοσταθμός του υπουργείου Εσωτερικών. 
 Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από κατοίκους, βρήκαν στο ίδιο σημείο ετικέτες, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένοι οι αριθμοί 40, 24, 27 και 14, οι οποίοι μπορεί να αφορούν νοσοκομεία που πέταξαν τα έμβρυα. "Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας για την υπόθεση, τουλάχιστον τέσσερα νοσοκομεία μπορεί να έχουν σχέση με το σκάνδαλο αυτό", δήλωσε η εκπρόσωπος του τοπικού ραδιοσταθμού του υπουργείου Εσωτερικών Βαλερί Γκορέλιχ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. 
 
 
 
ΠΗΓΗ:www.radar.gr
newer post older post